Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Nove spremembe v koledarju Tenis Slovenije


TS, 14.7.2020 13:18:00

V Novi Gorici bi se v prvem avgustovskem vikendu moralo odvijati člansko odprto prvenstvo, a je po novem prišlo do zamenjave gostitelja. Še drugič v letošnji sezoni se bodo članice in člani za naslov udarili na igriščih Teniškega društva Slovan. Istočasno bo v Milleniumu potekalo tekmovanje Igrajmo tenis! za najmlajše teniške upe. PRENOVLJENI KOLEDAR ZA LETO 2020Tako člani kot tudi tenisačice in tenisači v starostni kategoriji Triglav U8 in U9 bi se morali 1. in 2. avgusta za zmage boriti v Novi Gorici, a je prišlo do spremembe. Turnir najmlajših Igrajmo tenis! se bo odvijal v Milleniumu v Ljubljani, medtem ko se bodo članice in člani še drugič letos preizkusili na igriščih TD Slovan. Nagradni sklad turnirja na Kodeljevem je 2.000€.


Kontaktna oseba in direktorica tekmovanja Igrajmo tenis! je Tea Starc, vlogo direktorja na turnirju OP Slovan pa bo opravljal Žiga Ham.


Organizator obeh tekmovanj je Tenis Slovenija.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.