Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Nove spremembe v koledarju Tenis Slovenije

TS, 14.7.2020 13:18:00

V Novi Gorici bi se v prvem avgustovskem vikendu moralo odvijati člansko odprto prvenstvo, a je po novem prišlo do zamenjave gostitelja. Še drugič v letošnji sezoni se bodo članice in člani za naslov udarili na igriščih Teniškega društva Slovan. Istočasno bo v Milleniumu potekalo tekmovanje Igrajmo tenis! za najmlajše teniške upe.

PRENOVLJENI KOLEDAR ZA LETO 2020

Tako člani kot tudi tenisačice in tenisači v starostni kategoriji Triglav U8 in U9 bi se morali 1. in 2. avgusta za zmage boriti v Novi Gorici, a je prišlo do spremembe. Turnir najmlajših Igrajmo tenis! se bo odvijal v Milleniumu v Ljubljani, medtem ko se bodo članice in člani še drugič letos preizkusili na igriščih TD Slovan. Nagradni sklad turnirja na Kodeljevem je 2.000€.

Kontaktna oseba in direktorica tekmovanja Igrajmo tenis! je Tea Starc, vlogo direktorja na turnirju OP Slovan pa bo opravljal Žiga Ham.

Organizator obeh tekmovanj je Tenis Slovenija.

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.