Vabilo na Zoom sestanek: Podrobnosti in pasti glede organizacije teniških tekmovanj

TS

Tenis Slovenija v sredo, 8. julija, pripravlja zelo pomembno srečanje, ki bo potekalo preko programa Zoom. Govora bo o nasvetih in navodilih kako organizirati prihajajoča tekmovanja pod okriljem Tenis Slovenije. Še zlasti se prisostvovanje na sestanku priporoča bodočim organizatorjem tekmovanj.

Sestanek, ki ga bo vodila Tea Starc, direktorica marketina in PR pri Tenis Slovenija, se bo v sredo, 8. julija, pričel ob 12. uri in bo trajal predvidoma pol ure. Na sestanku bo prisotna tudi gospa Ditka Djogić, inšpektorica na inšpektoratu za šolstvo in šport. Ob koncu sestanka bo ga. Djogić na voljo tudi za vprašanja vseh prisotnih.

Srečanju, ki bo potekalo preko programa Zoom, se lahko v sredo pridružite TUKAJ (kliknite za prevezavo).

Preberi več