Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

FOTO + VIDEO: Vrhunski posnetki dvojnega zmagoslavja TK Triglav Kranj

TS, 3.7.2020 9:57:00

Zadnjo junijsko nedeljo v letu 2020 je zaznamovalo dvojno zmagoslavje Teniškega kluba Triglav Kranj, ki je na domačem terenu osvojil tako Telemach 1. moško kot tudi 1. žensko ligo. Obe zasedbi sta na vrh skočili že drugo leto zapored.

FOTOGALERIJA

Teniški klub Triglav Kranj je še drugo leto zapored poskrbel za odlično organizacijo play-offa Telemach 1. moške in 1. ženske članske lige. Naslov iz lanske sezone sta branili obe ekipi TK Triglav Kranj, ki sta se tokrat pomerili proti TK Terme Ptuj in ŠD LTA.  Moška ekipa je s suvereno zmago nad Ptujčani le še potrdila primat v Sloveniji, precej bolj na tesno pa je šlo v 1. ženski ligi, kjer je zmagovalca odločilo število osvojenih iger.

VEČ O FINALNEM DNEVU TELEMACH 1. ČLANSKE LIGE (28.6.2020)

Zaključne boje je spremljal tudi Til Starc, ki je poskrbel za odlične fotografije, v spomin na dvojno zmagoslavje Kranjčanov pa pripravil tudi spodnji videoposnetek.

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.