Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

FOTO + VIDEO: Vrhunski posnetki dvojnega zmagoslavja TK Triglav Kranj


TS, 3.7.2020 9:57:00

Zadnjo junijsko nedeljo v letu 2020 je zaznamovalo dvojno zmagoslavje Teniškega kluba Triglav Kranj, ki je na domačem terenu osvojil tako Telemach 1. moško kot tudi 1. žensko ligo. Obe zasedbi sta na vrh skočili že drugo leto zapored. FOTOGALERIJATeniški klub Triglav Kranj je še drugo leto zapored poskrbel za odlično organizacijo play-offa Telemach 1. moške in 1. ženske članske lige. Naslov iz lanske sezone sta branili obe ekipi TK Triglav Kranj, ki sta se tokrat pomerili proti TK Terme Ptuj in ŠD LTA.  Moška ekipa je s suvereno zmago nad Ptujčani le še potrdila primat v Sloveniji, precej bolj na tesno pa je šlo v 1. ženski ligi, kjer je zmagovalca odločilo število osvojenih iger.


VEČ O FINALNEM DNEVU TELEMACH 1. ČLANSKE LIGE (28.6.2020)


Zaključne boje je spremljal tudi Til Starc, ki je poskrbel za odlične fotografije, v spomin na dvojno zmagoslavje Kranjčanov pa pripravil tudi spodnji videoposnetek.
Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.