prijava_e
Novica

Lino U12 liga: TK Center Court v finale po pravi drami; za naslov proti ŽTK Maribor


TS


Na teniških igriščih ŽTK Maribor se je v torek, 30. junija, pričel play-off Lino U12 lige. Prava drama se je odvijala na obračunu med TA Breskvar - CTA in TK Center Court, kjer so se po zmagi z 12:10 v odločilnem tretjem nizu 7. tekme napredovanja v veliki finale veselili tenisači TK Center Court. Za naslov se bodo Ljubljančani pomerili proti domačemu ŽTK Maribor. 



FOTOGALERIJA



Na Štajerskem so se zbrale najboljše 4 ekipe v ligaški sezoni Lino U12 2020. V finalu se bodo še do 4. zaporednega naslova poizkušali prebiti predstavniki TK Center Court, ki so tokrat v polfinalu proti TA Breskvar - CTA hitro povedli s 3:1 v zmagah, na koncu pa za las izvlekli celo kožo. Tenisači TA Breskvar - CTA so se z dvema zmagama vrnili v igro za zmago, v odločilnem 7. obračunu pa se znova znašli pred misijo nemogoče. Maksim Despotovič in Jaka Rakar sta namreč povedla s 6:1 in 5:1, nato pa sta Jakob Mervič in Svit Suljič uprizorila izjemen preobrat in imela v 3. nizu celo 2 povezani žogici za zmago.


V finalu še ŽTK Maribor

V drugem polfinalu sta se za finalno vstopnico pomerila domači ŽTK Maribor in TK Spin Medvode. Domačini so hitro povedli s 5:0, Medvodčanom, ki so tekom sezone prikazali nekaj zares odličnih predstav, pa je v nadaljevanju poraz uspelo malenkost ublažiti. Finalni obračun med ŽTK Maribor in TK Center Court bo potekal v sredo, 1. junija, od 11. ure dalje.



Seznam vseh igralcev in igralk v vseh 16 ekipah



Lino U12 liga, play-off


POLFINALE, 30.6.

ŽTK Maribor : TK Spin Medvode 5:2
TA Breskvar - CTA : TK Center Court 3:4

FINALE, 1.7.


ŽTK Maribor : TK Center Court (11.00)


 

VSI REZULTATI REDNEGA DELA TEKMOVANJA



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.