prijava_e
Novica

VIDEO: Junaki državnega prvenstva Lino U12 v Kopru stopili pred mikrofon


TS


Na igriščih Teniškega kluba Luka Koper se je v preteklih dneh odvijalo državno prvenstvo Lino U12. Ob odličnem vzdušju so gledalci lahko videli, da se za prihodnost slovenskega tenisa ni potrebno bati. Po končanem turnirju so pred mikrofon stopili zmagovalci turnirja v vseh kategorijah. 



V konkurenci dečkov je tako kot na zimskem državnem prvenstvu največ pokazal Žiga Šeško (Tenis klub As Litija). "Rad bi se zahvalil svojim staršem, ki so me podpirali, prav tako tudi navijačem, ki so prišli iz domačega kraja in so navijali zame," je po osvojenem naslovu dejal Šeško in med drugim pohvalil tudi organizatorje turnirja za odlično organizacijo.


Svoj uspeh iz zimskega državnega prvenstva, ko je klonila v finalu, je še nadgradila Beti Butina Jazbec (ŽTK Maribor), ki je v velikem finalu s 6:3 in 7:6(5) ugnala Elo Plošnik (TK Triglav Kranj). Kot se za pravo športnico spodobi, je Butina Jazbečeva našla tudi lepe besede za svojo nasprotnico. "Ele ni tu, a kljub temu bi ji rada čestitala za dobro igro," je  dejala Beti, ki se je prav tako zahvalila tudi navijačem in pohvalila organizacijo.


Pred mikrofon so na igrišču TK Luka Koper stopili tudi zmagovalci v konkurenci dvojic. V konkurenci dečkov sta se laskavega naslova veselila Luka Petrović (TD Slovan) in Svit Suljić (TA Breskvar), pri deklicah pa sta največ pokazali Ela Plošnik (TK Triglav Kranj) in Zala Bizjak (CTA), ki sta veljala tudi za prvi nosilki. Kaj so povedali, si lahko ogledate v spodnjih videoposnetkih.


Končne rezultate in še več o dogajanju na Lino U12 državnem prvenstvu najdete TUKAJ






Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.