Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

FOTO + VIDEO: Vrhunski posnetki s članskega odprtega prvenstva na Kodeljevem

TS, 25.6.2020 16:27:00

Na teniških igriščih Teniškega društva Slovan se je od 12. do 14. junija odvijalo odprto prvenstvo v članski konkurenci. Vlogo favorita sta upravičila 1. nosilca turnirja Blaž Kavčič in Tamara Zidanšek, ki sta v velikem finalu ugnala Miho Okorna in Manco Pislak. Turnir lahko še enkrat podoživite skozi foto objektiv, organizatorji pa so poskrbeli tudi za vrhunski video povzetek.

FOTOGALERIJA + VIDEO

Spomnimo, odprto prvenstvo na Kodeljevem je bilo drugo veliko člansko tekmovanje po povratku na teniška igrišča. Tako v moški kot tudi v ženski konkurenci se je na turnirju predstavilo po 28 nastopajočih, vlogo favorita pa sta na koncu upravičila Blaž Kavčič in Tamara Zidanšek.

Naslednje člansko odprto prvenstvo bo na sporedu od 4. do 5. julija, ko se bodo najboljši tenisači v Sloveniji borili za naslov na igriščih TK Branik Maribor.

Več o dogajanju na članskem odprtem prvenstvu na Kodeljevem si lahko preberete TUKAJ.

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.