Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Dobili državne prvake med veterani in rekreativci (FOTO)


TS, 25.6.2020 13:07:00

Na igriščih kluba Zsport je drugo leto zapored potekalo državno prvenstvo rekreativcev in veteranov. Igralci in igralke so bili razporejeni v 9 kategorij, kot novost je bila organizirana kategorija Tenis Slovenija.

V njej so nastopali tisti, ki še nikoli niso nastopali na rekreativnih turnirjih pod okriljem TS. Med 103 igralci in igralkami so državni prvaki postali Filip Bator, Marko Škrjanc, Marko Lopatič, Ivo Beliš, Brane Dolčič, Andrej Žilnik, Kristina Vanceta, Karmen Kristan in Milena Dolčič.

V soboto so se igralci in igralke družili tudi na Players party-ju v Sombrero baru, kjer so uživali v druženju, kulinaričnih dobrotah, nagradnemu žrebanju in čudovitem glasbenem nastopu Eve Hren in Mihe Plantariča. TK Zsport je že drugo leto zapored organiziral državno prvenstvo in vsi so bili mnenja, da je bila organizacija še na višji ravni kot lani. »Glede na lansko, za nas prvo organizacijo državnega prvenstva, nam je letošnja izvedba predstavljala tudi prav poseben častni izziv, da potrdimo in tudi opravičimo to častno organizacijo državnega prvenstva. Državno prvenstvo nam je uspelo izvesti s podporo pokroviteljev, podpornikov in naše predane ekipe najboljših sodelavcev Tenis kluba Zsport,« je dejal vodja turnirja Luka Zalaznik.

Med vsemi prijavljenimi igralkami in igralci so na zabavi za igralce izžrebali bogate nagrade. Glavna je bil jacuzzi, nekdo pa se je močno razveselil dveh vstopnic z letalskima vozovnicama za obisk ATP zaključnega turnirja za leto 2021. Na prijetnem večernem druženj je bil prisoten tudi Blaž Kavčič, ki je podaril svoj teniški lopar.

REZULTATI:
Moški do 35 let, finale
(1)Bator F. – Kovač T. 6:3, 5:7, 10:6

Moški 35+, finale
Škrjanc M. – Kadivnik K. 6:3, 6:4

Moški 45+, finale
Lopatič M. – Lazič R. 6:1, 6:2

Moški 55+, finale (najštevilčnejša zasedba, nastopilo je 17 igralcev)
Škerjanec J. – Beliš I. 3:6, 3:3* – predaja

Moški 65+, finale
Dolčič B. – Seme Š. 6:1, 6:1

Tenis Slovenija, finale
Žužek J. – Žilnik A. 1:6, 4:6

Ženske RR do 40 let
1. mesto: Vanceta K. 3/0

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.