Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Rola danes znova v akcijo na Prvenstvu Vzhodne Evrope


TS, 22.6.2020 9:03:00

Slovenski tenisač Blaž Rola se bo danes, v ponedeljek, še petič preizkusil na Prvenstvu Vzhodne Evrope, ki v Beogradu poteka pod okriljem teniške akademije Janka Tipsarevića. Ptujčan lovi četrto zmago. Prvenstvo Vzhodne Evrope bo v Beogradu potekalo kar 6 tednov. V preteklem tednu sta se v glavnem mestu Srbije že predstavila Aljaž Bedene in Blaž Rola. Izkazal se je predvsem Ptujčan, ki je na 4 tekmah zabeležil 3 zmage in si tako priboril napredovanje v nadaljnje tekmovanje.


Tokrat drugega najvišje uvrščenega Slovenca na ATP lestvici čaka obračun proti 18-letnemu  Ericu Vanshelboimu, ki na ATP lestvici zaseda 796. mesto. Šlo bo za prvi medsebojni obračun omenjenih tenisačev, vloga absolutnega favorita pa pripada Ptujčanu.


Ženski turnir, na katerem bodo med drugim nastopile tudi Slovenke Polona Hercog, Tamara Zidanšek in Dalila Jakupović, bo potekal od ponedeljka, 29. junija, dalje.


Prvenstvo Vzhodne Evrope, 22.6.
Rola B. (Slo) - Vanshelboim E. (Ukr) [predvidoma ob 20. uri]

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.