Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Telemach 2. članska liga: Novogoričani še naprej 100-odstotni, 2 zmagi v dveh dneh za TK Krško (FOTO)

TS, 21.6.2020 18:49:00

V Telemach 2. moški članski ligi je za ekipami vikend z dvojnim programom. Še naprej 100-odstotni ostajajo tenisači TK Nova Gorica, z dvema zmagama v dveh dneh pa se lahko pohvalijo tudi predstavniki TK Krško, ki so ugnali TK Maja Matevžič in TK Hoče. Do prve zmage tudi Sobotčani.

LESTVICA + FOTOGALERIJA

V Telemach 2. moški članski ligi je bilo v dveh dneh odigranih kar 6 ekipnih dvobojev, ki so skupaj postregli s 30 obračuni. Še naprej brez napak nastopajo predstavniki TK Nova Gorica, ki so po 4 odigranih kolih že pri 4 zmagah, prvi poraz pa so v soboto zabeležili predstavniki ekipe TK Maja Matevžič. Ti so na gostovanju v Krškem že vodili z 2:0, a domači se niso predali in rezultat v zmagah najprej poravnali na 2:2, nato pa prek Matica Sotlerja in Nejca Mariča prišli do popolnega preobrata.

Krčani so dan kasneje tesno ugnali še TK Hoče in se na lestvici povzpeli na 3. mesto. Do prve zmage so v soboto prišli tenisači TK Murska Sobota, še naprej pa na prvo zmago v letošnji sezoni čakajo v TK Krka Otočec in TK Hoče.

Tekme 5. kola bodo ekipe odigrale v soboto, 26. junija, 6. kolo pa je na sporedu že dan kasneje, v nedeljo, 27. junija.

Seznam vseh igralcev v vseh ekipah

Telemach 2. moška članska liga

1. kolo, sobota, 6.6.

Goja tenis in finance : TK Krško 5:0
TK Hoče : TK Maja Matevžič 0:5
TK Murska Sobota : TK Nova Gorica 0:5
TK Krka Otočec je prost

2. krog, nedelja, 7.6.

TK Krka Otočec : Goja tenis in finance 1:4
TK Maja Matevžič : TK Murska Sobota 5:0
TK Nova Gorica : TK Krško 5:0
TK Hoče je prost

3. krog, sobota, 20.6.

TK Murska Sobota : TK Hoče 3:2

TK Nova Gorica : TK Krka Otočec 4:1

TK Krško : TK Maja Matevžič 3:2

Goja tenis in finance je prost

4. krog, nedelja, 21.6.

TK Maja Matevžič : TK Krka Otočec 3:2

TK Krško : TK Hoče 3:2

Goja tenis : TK Nova Gorica 1:4

TK Murska Sobota je prost

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.