prijava_e
Novica

Na igriščih TK Z sport vse pripravljeno na začetek DP RVO


TS


V petek, 19. junija, se bo v Novih Fužinah na igriščih Teniškega kluba Z sport pričelo tako zelo težko pričakovano državno prvenstvo RVO. Število prijavljenih je znova rekordno, saj se bodo od petka do nedelje na terenu predstavili kar 103 tekmovalci. Tekmovanje bo potekalo v kar 9 različnih kategorijah.



Razpored petkovih dvobojev na tekmovanju



Rekreativci in veterani se bodo tokrat zbrali v Novih Fužinah. Že lansko leto je na državnem prvenstvu nastopilo kar 98 tekmovalcev, letos pa je številka še višja (103). Premierno se bo odvijalo tudi tekmovanje v kategoriji Tenis Slovenija, kamor so uvrščeni tisti, ki še nikoli niso nastopili na takšnem tekmovanju. Prijavilo se je 16 tekmovalcev.


Najštevilčnejša je kategorija "Moški +55", kjer bo nastopilo 17 tekmovalcev, v "Moški do 35. let" se bo za naslov potegovalo 12 tenisačev, skupaj pa se bo na državnem prvenstvu predstavilo 16 žensk.


VSI PRIJAVLJENI V ŽREB ZA JACUZZI IN OGLED ATP FINALS 2021

Da bo vse skupaj še bolj atraktivno in zanimivo, bodo organizatorji med vsemi prijavljenimi na Rekreativnem in veteranskem državnem prvenstvu, na Players party-ju izžrebali srečneža oziroma srečnici, ki bosta prejela/li glavni nagradi: jacuzzi in vstopnici z letalskimi vozovnicami za ogled ATP Finals 2021!

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.