prijava_e
Novica

DP (U14): Nosilke za začetek 100-odstotne, danes vsi obračuni 2. kola


TS


Na igriščih Teniškega kluba Triglav Kranj so bili v torek odigrani vsi obračuni 1. kroga državnega prvenstva v starostni kategoriji U14 tako v posamični konkurenci kot tudi v dvojicah. Večjih presenečenj ni bilo, še posebej zanesljive so bile favoritinje za končni naslov med posameznicami.



Po tem, ko je v ponedeljek začetek državnega prvenstva U14 za dečke in deklice zamaknil dež, je tekmovanje naslednji dan potekalo povsem nemoteno. Po uvodnem nagovoru vodje tekmovanja Marka Pora je bilo skupaj v Kranju odigranih kar 48 tekem.


V nadaljnje tekmovanje se je uvrstilo vseh 8 nosilk v posamični konkurenci, vključno s 1. nosilko Nalo Kovačič in 2. nosilko Lijo Mumlek (obe ŽTK Maribor), v konkurenci deklic pa so bili uspešni tudi vsi postavljeni pari.


Brez presenečenj pa ni šlo v konkurenci dečkov. Medtem ko so Marko Požonec (TK Center Court), Nal Sok (TC Ljubljan), Vid Mohar (TK Grosuplje) in Luka Videnović (TK Triglav Kranj) zanesljivo napredovali, so se od tekmovanja od nosilcev že poslovili Marko Čačkov (TK Tal), Matic Hribar (TK Center Court) in Paolo Angelli (ŠTK Velenje) za las pa je celo kožo odnesel Miha Bajželj (TK Spin Medvode).



Več rezultatov:
- DP Odmev U14 - dečki
- DP Odmev U14 - deklice

Sredin razpored



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.