Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Adria Tour, ki predstavlja niz dobrodelnih dogodkov, se ne bo ustavila v Črni gori


TS, 14.6.2020 17:28:00

V Beogradu se je danes začel niz dobrodelnih turnirjev pod imenom Adria Tour, ki jih organizira srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in bodo potekali do 4. julija. Turneja bi se morala ustaviti tudi v Črni gori, a se je organizacijski odbor odločil, da teniških igralcev 27. in 28. junija v Črni gori vseeno ne bo.

“Dolgo časa smo iskati način, da bi organizirali spektakel za vse ljubitelje športa. Bilo je več izzivov, med prvimi ta, da prebivalci Srbije še niso na seznamu ljudi, ki bi lahko potovali v Črno goro. Upali smo, da se bo to spremenilo, a do tega še ni prišlo. To je nepremostljiva ovira, saj je naša organizacijska ekipa velika,” je po poročanju srbske tiskovne agencije Tanjug dejal direktor turnirja Đorđe Đoković.

Đoković je sicer na turnir privabil kar nekaj odličnih teniških igralcev, med drugim tretjega igralca sveta Avstrijca Dominica Thiema, sedmega Nemca Alexandra Zvereva, Bolgara Grigorja Dimitrova ter Hrvata Marina Čilića in Borno Ćorića.

Po Beogradu se bodo igralci preselili v Zadar, kjer bodo dvoboji 20. in 21. junija, 3. in 4. julija bodo igrali v Banja Luki, za 5. julij pa je predviden ekshibicijski dvoboj v Sarajevu med Đokovićem in Damirjem Džumhurjem, najboljšim tenisačem iz BiH. Kaj bo s turnirjem, ki bi moral potekati v Črni gori, še ni znano.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.