Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Dež finale Odmev U14 turnirja iz Tržiča prestavil v Šenčur; do naslova Videnović

TS, 8.6.2020 13:36:00

Ker slabo vreme ni dovoljevalo obračuna na zunanjem peščenem igrišču TK Tržič, je bil finale turnirja dečkov Odmev U14 odigran v Šenčurju. Po treh nizih se je zmage veselil 2. nosilec turnirja Luka Videnović iz TK Triglav Kranj. Že včeraj v Kopru do naslova Ana Tara Praček.

Že v nedeljo so imeli organizatorji turnirja Odmev U14 v Tržiču rezervni načrt, v kolikor bi dež preprečil finale na igrišču v Križah. Finale med Luko Videnovićem in Mihom Bajžljem je bil prestavljen v Šenčur, kjer je bil zmagovalec odločen po treh odigranih nizih. Finalni obračun je bolje pričel 5. nosilec turnirja Bajželj, ki je prvi niz dobil s 6:2.

Ker se je Videnović prav tako kot Bajželj v finale prebil brez izgubljenega niza, je bilo pričakovati odgovor 2. nosilca turnirja. Videnović je v nadaljevanju res pokazal več in po preobratu prišel do naslova. Na poti finala je ugnal Jureta Božiča, Roka Koblarja, Svita Suljića in Matica Hribarja.

Odmev U14 dečki, Tržič, polfinale
Šteblaj B. - (5)Bajželj M. 1:6, 5:7
(3)Hribar M. - (2)Videnović L. 4:6, 1:6

Finale
(5)Bajželj M. - (2)Videnović L. 6:2, 3:6, 1:6

Vsi rezultati turnirja Odmev U14 dečki (Tržič)

Odmev U14 deklice, Koper, finale
(8)Perić N. – Praček A-T. 0:6, 0:6

Več o razpletu na turnirju Odmev U14 deklice (Koper) si lahko preberete TUKAJ.

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.