prijava_e
Novica

Izmed sedmih tekem so jih »vzhodnjaki« dobili kar šest


TS


Tudi drugi dan dobrodelnega teniškega turnirja vseh slovenskih zvezd za Pokal Mime Jaušovec v Lukovici je navzoče na kratko zmotila ploha, a so organizatorji vseeno spored speljali po programu, tudi tokrat ob prevladi ekipe Vzhoda. Izmed sedmih tekem so jih »vzhodnjaki« dobili kar šest, za ekipo Zahoda je točki prispeval le Tom Kočevar Dešman. Vsaka nedeljska zmaga je ekipi prinesla dve točki, vsak ponedeljkov uspeh pa bo vreden tri točke. Po dveh tretjinah dobrodelnega turnirja je torej rezultat 17:4 za ekipo Vzhoda.

Manca Pislak and Dalila Jakupovic of team West during Day 2 of tennis tournament Mima Jausovec cup where compete best Slovenian tennis players of the East and West, on June 7, 2020 in RCU Lukovica, Slovenia. Photo by Matic Klansek Velej / Sportida
»Žal sva z Grego prispevala še en poraz za ekipo Zahoda. Zelo se pozna, da dolgo nisem igral, tudi fizično sem dodobra načet. Vzhod je sicer v veliki prednosti, a če bo vreme dopuščalo, se nikakor ne bomo predali,« je po zadnjem nedeljskem obračunu povedal naš najboljši igralec Aljaž Bedene.

Vremenska napoved za ponedeljek, ko naj bi se turnir začel ob 10. uri, je sicer zelo »mokra«. V primeru, da jutri obračuni v Lukovici ne bodo mogoči, bo za končni rezultat Pokala Mime Jaušovec obveljal rezultat po zadnjem odigranem dvoboju, četudi ena od ekip ne bo prišla do zmagovitih 22 točk. Aktualne informacije bodo jutri na voljo na https://www.instagram.com/pokalmima/ in na https://www.facebook.com/pokalmima.

Rezultati drugega dne (Vzhod – Zahod 17:4):

Čuk/Potočnik – Pislak/Jakupovič 4:2, 4:3

Vidovič/Falkner – Dimic/Radišič 3:4, 4:3, 10:5

Ternar – Kočevar Dešman 1:4, 0:4

Hercog – Jakupovič 4:2, 4:0

Rola – Kavčič 4:2, 4:1

Zidanšek – Juvan 4:1, 4:2

Rola/Urbanija – Bedene/Žemlja 4:3, 4:1

Dražba športnih rekvizitov, dresov Luke Dončića in Lea Messija ter loparjev Mime Jaušovec, Polone Hercog in Aljaža Bedeneta, bo potekala do srede, artikle pa lahko dražite na: info@pokalmima.com.

Vir: Tenis Slovenija

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.