prijava_e
Novica

Dež krojil petkovo dogajanje na igriščih po Sloveniji


TS


Slabo vreme je skoraj v celoti odneslo petkovo dogajanje na slovenski teniški sceni. Kot edine so na teren v Kopru stopile deklice v starostni kategoriji U14, medtem ko je končna odločitev v Petrol U18 ligi prestavljena na nov datum. Brez tenisa danes tudi v Tržiču.



Na glavno in zadnjo odločitev v Petrol U18 ligi bomo morali še malenkost počakati. Na Ptuju bi se danes namreč moral odvijati finale med domačim TK Terme Ptuj in mariborskim ŽTK Maribor, a dvoboj je bil zaradi slabega vremena prestavljen. Obračun naj bi bil odigran v naslednjem tednu, točen datum in ura pa zaenkrat še nista znana.


Že pred pričetkom petkovega sporeda so se zaradi slabe vremenske napovedi za prestavitev odločili tudi v Tržiču, kjer bi se morala odvijati 1. in 2. krog glavnega dela turnirja Odmev U14 turnirja dečkov. Celoten spored je tako zamaknjen na soboto.


Kot edine so na teren podale deklice v starostni kategoriji U14 na turnirju Odmev U14 na igriščih TK Luka Koper. Tam smo dobili vseh 8 četrtfinalistk. Presenečenje je pripravila Eva Zalokar, ki je v 2. krogu prepričljivo odpravila 1. nosilko turnirja Julijo Bogatin, za razliko od slednje pa v boju z naslov še naprej ostaja 2. nosilka Pia Petelinšek.



Petrol U18 liga


Finale, Ptuj, 5.6.
TK Terme Ptuj : ŽTK Maribor PRESTAVLJENO

Za 3. mesto, Maribor, 5.6.
TK Branik Maribor : TK Radomlje

Za 5. mesto, Medvode, 5.6.
TK Spin Medvode : TK Triglav Kranj 2:4

Za 7. mesto, ŽTK Ljubljana, 5.6.
TK Center Court : ŠTK Velenje 

Odmev U14 deklice (Koper)




Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.