Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Dan odločitve na Ptuju: TK Terme Ptuj ali ŽTK Maribor?

TS, 5.6.2020 9:26:00

V Petrol U18 ligi je pred nami še zadnji tekmovalni dan. Največ pozornosti bo pričakovano namenjeno finalnemu obračunu na Ptuju, kjer se bodo domači predstavniki TK Terme Ptuj pomerili proti ŽTK Maribor.

Bilo je 7. aprila 2019, ko so se v Ljubljani naslova v ligi U18 razveselili predstavniki TK Terme Ptuj. Danes, nekaj več kot leto dni kasneje, imajo Ptujčani priložnost, da se na vrh zavihtijo še drugič zapored. Načrte jim bodo poizkušali pokvariti tenisači in tenisačice iz ŽTK Maribor, ki so se v finale uvrstili po prepričljivih zmagah nad TK Center Court in TK Branik Maribor.

Mariborčani bodo v finalu nastopili še drugič v zadnjih 3 letih. Leta 2018 so po pravi drami na domačem terenu morali priznati premoč Kranjčanom. Bodo tokrat bolj uspešni?

Tekma za 3. mesto med TK Branik Maribor in TK Radomlje bo potekala v Mariboru, za 5. mesto med TK Spin Medvode in TK Triglav Kranj v Medvodah, za 7. mesto med TK Center Court in ŠTK Velenje pa v Ljubljani, na igriščih ŽTK Ljubljana.

Seznam vseh igralcev in igralk

Petrol U18 liga

Finale, Ptuj, 5.6.
TK Terme Ptuj : ŽTK Maribor [11.00]

Za 3. mesto, Maribor, 5.6.
TK Branik Maribor : TK Radomlje [11.00]

Za 5. mesto, Medvode, 5.6.
TK Spin Medvode : TK Triglav Kranj [11.00]

Za 7. mesto, ŽTK Ljubljana, 5.6.
TK Center Court : ŠTK Velenje [11.00]

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.