prijava_e
Novica

Lino U12: Tesna zmaga in veselje TA Breskvar - CTA, na vrh skočila še ŽTK Maribor in TK Center Court


TS


Tenisačice in tenisači v starostni kategoriji U12 so v četrtek odigrali 2. kolo Lino U12 lige. Prava drama se je odvijala na igriščih TA Breskvar, kjer se je domača ekipa razveselila tesne zmage nad ŠRD Max Ljubljana. V skupini A je z novo zmago na vrh skočil ŽTK Maribor, v skupini B je to uspelo TK Center Court.


Tudi v 2. kolu Lino U12 lige so tenisačice in tenisači pokazali ogromno borbenosti in veliko teniškega znanja. V skupini A sta se zmage razveselili ekipi TK Olimpija in ŽTK Maribor, ki sta bili prepričljivo boljši od TK Branik Maribor in TK Bobi.


Zanesljivi so bili tudi predstavniki TK Spin Medvode, ki so s 7:0 ugnali zasedbo TK Triglav Kranj, v skupini B pa so se ob Medvodčanih do nove zmage prebili še tenisači TK Center Court in ŠTD Bohinj.


Najbolj napeto je bilo na obračunu skupine C med TK Breskvar - CTA in ŠRD Max Ljubljana, kjer je zmagovalca določila šele podaljšana igra v odločilnem nizu. Nekaj več zbranosti sta v obračunu dvojic premogla predstavnika domače ekipe, ki se je po osvojeni zaključni žogici zelo razveselila uspeha.


V tem kolu sta bili prosti ekipi GFTA - TK Brežice in ŠD LTA, ki bosta tako kot ostale ekipe znova na teren stopili v torek, 9. junija.



U12 Lino, 2. kolo, 4.6.2020


SKUPINA A

TK Branik Maribor : TK Olimpija 0:7
ŽTK Maribor : TK Bobi 7:0
GFTA - TK Brežice je prost


SKUPINA B

TK Luka Koper : TK Center Court 2:5
TK Krka Otočec : ŠTD Bohinj 2:5
TK Triglav Kranj : TK Spin Medvode 0:7


SKUPINA C

TK Radomlje - TK Maja Matevžič : TK Krmelj 7:0
TA Breskvar - CTA : ŠRD Max Ljubljana 4:3
ŠD LTA je prosto

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.