Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Le še dva dneva do Pokala Mime Jaušovec

TS, 3.6.2020 20:43:00

Vse je pripravljeno za prvi vseslovenski teniški obračun med našimi najboljšimi igralci in igralkami, razdeljenimi v ekipi vzhoda in zahoda, ki se bodo od sobote do ponedeljka borili za lovoriko Mime Jaušovec. Igrišče v RCO Lukovica že čaka na prve obračune, ki bodo v soboto, sledila bosta še enako zasedena (s po sedmimi tekmami) nedelja in ponedeljek.

Vseh 20 igralcev in igralk je pripravljenih, rivalstvo med zahodnim in vzhodnim delom Slovenije pa se med nastopajočimi vsak dan stopnjuje tudi ob spremstvu šaljivih dovSpov na družabnih omrežjih. Tekme v prisotnosS kamer športne televizije SportKlub se bodo v Lukovici začele vsak dan ob 11.30 uri, končale pa predvidoma okoli 19.30 ure. Razpored tekem je na voljo na www.pokalmima.com. Pri meteorologih smo naročili suho vreme, bržčas oblačno, a vseeno nadvse primerno za igranje vrhunskega tenisa.

V RCO Lukovica bodo med Pokalom Mime Jaušovec na voljo tudi vsi športni arSkli naše dobrodelne dražbe. Naj vas spomnimo, da so vsi zainteresirani za originalne drese Luke Dončića, Lea Messija ter loparje Mime Jaušovec, Polone Hercog in Aljaža Bedeneta vabljeni, da se oglasijo na info@pokalmima.com in sporočijo, kateri od artiklov jih zanima.

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.