Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Le še dva dneva do Pokala Mime Jaušovec


TS, 3.6.2020 20:43:00

Vse je pripravljeno za prvi vseslovenski teniški obračun med našimi najboljšimi igralci in igralkami, razdeljenimi v ekipi vzhoda in zahoda, ki se bodo od sobote do ponedeljka borili za lovoriko Mime Jaušovec. Igrišče v RCO Lukovica že čaka na prve obračune, ki bodo v soboto, sledila bosta še enako zasedena (s po sedmimi tekmami) nedelja in ponedeljek.

Vseh 20 igralcev in igralk je pripravljenih, rivalstvo med zahodnim in vzhodnim delom Slovenije pa se med nastopajočimi vsak dan stopnjuje tudi ob spremstvu šaljivih dovSpov na družabnih omrežjih. Tekme v prisotnosS kamer športne televizije SportKlub se bodo v Lukovici začele vsak dan ob 11.30 uri, končale pa predvidoma okoli 19.30 ure. Razpored tekem je na voljo na www.pokalmima.com. Pri meteorologih smo naročili suho vreme, bržčas oblačno, a vseeno nadvse primerno za igranje vrhunskega tenisa.

V RCO Lukovica bodo med Pokalom Mime Jaušovec na voljo tudi vsi športni arSkli naše dobrodelne dražbe. Naj vas spomnimo, da so vsi zainteresirani za originalne drese Luke Dončića, Lea Messija ter loparje Mime Jaušovec, Polone Hercog in Aljaža Bedeneta vabljeni, da se oglasijo na info@pokalmima.com in sporočijo, kateri od artiklov jih zanima.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.