Ptujčani korak bližje ubranitvi naslova v Petrol U18 ligi, Branik boljši od Triglava

TS

Za tenisačicami in tenisači do 18. leta starosti so četrtfinalni obračuni Petrol U18 lige. Uvodne zmage nad TK Spin Medvode so se na gostovanju veselili branilci naslova iz TK Terme Ptuj, v polfinale pa se je uspelo prebiti še ekipam ŽTK Maribor, TK Branik Maribor in TK Radomlje.

Tako kot v lanski sezoni, se je tudi v letošnje ligaško tekmovanje v starostni kategoriji do U18 prijavilo 8 ekip. Med vsemi četrtfinalnimi obračuni je bilo najbolj izenačen dvoboj pričakovati na obračunu med TK Branik Maribor in TK Triglav, kjer so se končne zmage s 5:2 in s tem polfinala razveselili Mariborčani.

Predstavniki TK Branik Maribor se bodo za finalno vstopnico že jutri, v četrtek, 4. junija, v mestnem derbiju pomerili proti ŽTK Maribor, ki je prepričljivo s 7:0 ugnal TK Center Court. V drugem polfinalu se bosta za mesto v finalu pomerila TK Radomlje in TK Terme Ptuj. Prvi je s 5:0 ugnal ekipo ŠTK Velenje, medtem ko so branilci lanskoletnega naslova na gostovanju z rezultatom 5:2 ugnali Medvodčane.

Ob polfinalnih obračunih bodo jutri ekipe igrale tudi za razigravanje od 5. do 8. mesta.

FOTOGALERIJA

Petrol U18 liga

Četrtfinale:

TK Center Court  : ŽTK Maribor 0:7

TK Branik Maribor : TK Triglav Kranj 5:2

ŠTK Velenje : TK Radomlje 0:5

TK Spin Medvode : TK Terme Ptuj 2:5

Polfinale, 4.6.:

TK Branik Maribor : ŽTK Maribor

TK Radomlje : TK Terme Ptuj

Razigravanje od 5. do 8. mesta, 4.6.:

TK Center Court : TK Triglav Kranj