Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

TK Terme Ptuj danes pričenja z branjenjem naslova v Petrol U18 ligi

TS, 3.6.2020 10:44:00

V torek so se prvič v letošnji izvedbi ligaškega tekmovanja na teren podali tenisači v starostni kategoriji U12, danes, v sredo, pa z novo ligaško sezono pričenjajo tudi v starostni kategoriji U18. Naslov iz lanske sezone bodo branili predstavniki TK Terme Ptuj , ki bodo v četrtfinalu gostovali pri TK Spin Medvode.

Bilo je 7. aprila 2019, ko so se zmage v finalu lanskoletne izvedbe lige U18 veselili tenisači in tenisačice TK Terme Ptuj. Predstavniki s Ptuja so v velikem finalu s 4:1 ugnali ekipo ŠD LTA iz Ljubljane in tako prišli do svojega krstnega naslova.

Tako kot v lanski sezoni, bo tudi letos v ligi Petrol U18 nastopilo 8 ekip, igralo pa se bo po dvokrožnem sistemu razigravanja, kar pomeni, da se bodo poraženci 1. kroga v nadaljevanju tekmovanja borili za mesta od 5. do 8, zmagovalci 1. kroga pa za mesta od 1. do 4. mesta.

Ptujčani bodo branjenje naslova pričeli  v Medvodah pri TK Spin Medvode. Ob Ptujčanih in Medvodčanih bodo v ligi nastopili še ŽTK Maribor, TK Center Court, TK Triglav Kranj, TK Branik Maribor, TK Radomlje in ŠTK Velenje.

Seznam vseh igralcev in igralk

Petrol U18 liga

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.