prijava_e
Novica

TK Terme Ptuj danes pričenja z branjenjem naslova v Petrol U18 ligi


TS


V torek so se prvič v letošnji izvedbi ligaškega tekmovanja na teren podali tenisači v starostni kategoriji U12, danes, v sredo, pa z novo ligaško sezono pričenjajo tudi v starostni kategoriji U18. Naslov iz lanske sezone bodo branili predstavniki TK Terme Ptuj , ki bodo v četrtfinalu gostovali pri TK Spin Medvode. 



Bilo je 7. aprila 2019, ko so se zmage v finalu lanskoletne izvedbe lige U18 veselili tenisači in tenisačice TK Terme Ptuj. Predstavniki s Ptuja so v velikem finalu s 4:1 ugnali ekipo ŠD LTA iz Ljubljane in tako prišli do svojega krstnega naslova.


Tako kot v lanski sezoni, bo tudi letos v ligi Petrol U18 nastopilo 8 ekip, igralo pa se bo po dvokrožnem sistemu razigravanja, kar pomeni, da se bodo poraženci 1. kroga v nadaljevanju tekmovanja borili za mesta od 5. do 8, zmagovalci 1. kroga pa za mesta od 1. do 4. mesta.


Ptujčani bodo branjenje naslova pričeli  v Medvodah pri TK Spin Medvode. Ob Ptujčanih in Medvodčanih bodo v ligi nastopili še ŽTK Maribor, TK Center Court, TK Triglav Kranj, TK Branik Maribor, TK Radomlje in ŠTK Velenje.


Seznam vseh igralcev in igralk



Petrol U18 liga




Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.