Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

OP Radomlje: Cvetkovičeva oddrvela v polfinale, Žitnik mimo 2. nosilca


TS, 30.5.2020 20:08:00

Na Odprtem prvenstvu v Radomljah so članice in člani v soboto odigrali glavnino tekem, vključno z vsemi četrtfinalnimi obračuni. Proti Blažu Kavčiču se bo v polfinalu pomeril Gašper Bezjak, pri ženskah pa je vlogo 1. nosilke zaenkrat upravičila Nastja Kolar, ki je do sedaj uspešno preskočila dve oviri.Tako v moški kot tudi v ženski konkurenci so v boju za naslov na Odprtem prvenstvu v Radomljah ostali še 4 tekmovalci. Pri članih je bil v polfinale že neposredno uvrščen 1. nosilec Blaž Kavčič, ki se bo za finalno vstopnico pomeril proti Gašperju Bezjaku. Slednji je v 2. krogu ugnal Marina Kegla, v četrtfinalu pa po dveh tesnih nizih odpravil še Miho Okorna. V drugi polovici žreba se bosta za mesto v finalu pomerila Bor Artnak in Tilen Žitnik.


Cvetkovičeva v četrtfinalu oddala 2 igri

Pri članicah se je od turnirja zgodaj poslovila 2. nosilka Tjaša Klevišar, ki je naletela na razigrano Manco Pislak. Ta se bo v nedeljo za mesto v finalu pomerila proti Tini Cvetkovič, ki je v četrtfinalu odigrala izjemno in s 6:1 in 6:1 ugnala Ano Lanišek. V zgornji polovici žreba bo Nastjo Kolar v boju za finale izzvala Noka Jurič.


Vsi rezultati 2. dne:
OP Radomlje - moški
OP Radomlje - ženskePreberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.