Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

OP Radomlje: Cvetkovičeva oddrvela v polfinale, Žitnik mimo 2. nosilca

TS, 30.5.2020 20:08:00

Na Odprtem prvenstvu v Radomljah so članice in člani v soboto odigrali glavnino tekem, vključno z vsemi četrtfinalnimi obračuni. Proti Blažu Kavčiču se bo v polfinalu pomeril Gašper Bezjak, pri ženskah pa je vlogo 1. nosilke zaenkrat upravičila Nastja Kolar, ki je do sedaj uspešno preskočila dve oviri.

Tako v moški kot tudi v ženski konkurenci so v boju za naslov na Odprtem prvenstvu v Radomljah ostali še 4 tekmovalci. Pri članih je bil v polfinale že neposredno uvrščen 1. nosilec Blaž Kavčič, ki se bo za finalno vstopnico pomeril proti Gašperju Bezjaku. Slednji je v 2. krogu ugnal Marina Kegla, v četrtfinalu pa po dveh tesnih nizih odpravil še Miho Okorna. V drugi polovici žreba se bosta za mesto v finalu pomerila Bor Artnak in Tilen Žitnik.

Cvetkovičeva v četrtfinalu oddala 2 igri

Pri članicah se je od turnirja zgodaj poslovila 2. nosilka Tjaša Klevišar, ki je naletela na razigrano Manco Pislak. Ta se bo v nedeljo za mesto v finalu pomerila proti Tini Cvetkovič, ki je v četrtfinalu odigrala izjemno in s 6:1 in 6:1 ugnala Ano Lanišek. V zgornji polovici žreba bo Nastjo Kolar v boju za finale izzvala Noka Jurič.

Vsi rezultati 2. dne:
OP Radomlje - moški
OP Radomlje - ženske

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.