OP Radomlje: Domačinka Šulinova izločila nosilko, danes na teren tudi Kočevar-Dešman

TS

Na članskem Odprtem prvenstvu v Radomljah so tenisačice in tenisači v petek odigrali vse kvalifikacijske obračune. Najbolj napeto je bilo na obračunu med Majem Tomcem in Galom Emeršič-Potočnikom, kjer se je zmage z 11:9 v tretjem nizu veselil drugi.

Prvi tekmovalni dan na članskem Odprtem prvenstvu v Radomljah je minil brez večjih presenečenj. V ženskem delu žreba si je skozi kvalifikacije z odlično predstavo mesto v glavnem delu žreba zagotovila Brina Šulin, ki je z 2:1 v nizih ugnala 4. nosilko kvalifikacij Pio Marijo Rebec.

V moškem delu žreba je že bilo odigranih tudi nekaj tekem v glavnem delu turnirja. V 1. krogu so bili prosti Blaž Kavčič, Gašper Bezjak, Marino Kegl, Miha Okorn, Jošt Plestenjak, Bor Artnak, Tom Kočevar-Dešman, Tilen Žitnik, Toni Hazdovac in Tino Kovačič, z zmago pa so si mesto v 2. krogu že zagotovili tudi Gal Emeršič-Potočnik, Aljaž Jeran in Primož Vovk.

V soboto bo tako v ženskem kot tudi moškem delu turnirja odigrana glavnina vseh tekem, na teren pa se bo med drugim že podala tudi 1. nosilka Nastja Kolar.

Vsi rezultati 1. dne:
OP Radomlje - moški