Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

OP Radomlje: Domačinka Šulinova izločila nosilko, danes na teren tudi Kočevar-Dešman


TS, 30.5.2020 8:55:00

Na članskem Odprtem prvenstvu v Radomljah so tenisačice in tenisači v petek odigrali vse kvalifikacijske obračune. Najbolj napeto je bilo na obračunu med Majem Tomcem in Galom Emeršič-Potočnikom, kjer se je zmage z 11:9 v tretjem nizu veselil drugi. Prvi tekmovalni dan na članskem Odprtem prvenstvu v Radomljah je minil brez večjih presenečenj. V ženskem delu žreba si je skozi kvalifikacije z odlično predstavo mesto v glavnem delu žreba zagotovila Brina Šulin, ki je z 2:1 v nizih ugnala 4. nosilko kvalifikacij Pio Marijo Rebec.


V moškem delu žreba je že bilo odigranih tudi nekaj tekem v glavnem delu turnirja. V 1. krogu so bili prosti Blaž Kavčič, Gašper Bezjak, Marino Kegl, Miha Okorn, Jošt Plestenjak, Bor Artnak, Tom Kočevar-Dešman, Tilen Žitnik, Toni Hazdovac in Tino Kovačič, z zmago pa so si mesto v 2. krogu že zagotovili tudi Gal Emeršič-Potočnik, Aljaž Jeran in Primož Vovk.


V soboto bo tako v ženskem kot tudi moškem delu turnirja odigrana glavnina vseh tekem, na teren pa se bo med drugim že podala tudi 1. nosilka Nastja Kolar.


Vsi rezultati 1. dne:
OP Radomlje - moški
OP Radomlje - ženske

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.