Pred vseslovenskim Pokalom Mime Jaušovec še dobrodelna dražba

TS

Med 6. in 8. junijem bo v Lukovici potekal teniški turnir, na katerem se bodo pomerili vsi najboljši slovenski igralci in igralke. Finančni izkupiček turnirja za lovoriko Mime Jauševec bo šel v dobrodelne namene, pred njim pa bo tudi dražba. Slovenski igralci bodo v njen namen prispevali atraktivne športne rekvizite svetovnih zvezdnikov.

Le še dober teden nas loči do prvega vseslovenskega teniškega turnirja, ko se bodo med 6. in 8. junijem v RCU Lukovica za prvo lovoriko Mime Jaušovec pomerili vsi najboljši slovenski teniški igralci in igralke. Več o dobrodelnem dogodku, udeležencih, formatu in razporedu tekmovanja najdete na www. pokalmima.com, danes pa vam razkrivamo več o dobrodelni noti Pokala Mime Jaušovec.

Na dobrodelni dražbi bodo naši najboljši teniški igralci in igralke prispevali nekaj nadvse atraktivnih športnih rekvizitov svetovnih zvezdnikov oziroma svojih kolegov, ki bodo od jutri naprej na voljo dražiteljem na info@pokalmima.com. Zbrana sredstva od prodaje športnih artiklov bodo šla neposredno v Fundacijo Mime Jaušovec (www.mimajausovec.com/foundation/) za podporo in pomoč mladim športnim upom. Dražba bo potekala do 10. junija.

Na elektronskem naslovu info@pokalmima.com se lahko že potegujete za:

Podpisan dres Luke Dončića
izklicna cena 3.000 evrov

Podpisan dres Lea Messija
izklicna cena 3.000 evrov

Lopar Mime Jaušovec iz Wimbledona 1974
izklicna cena 2.000 evrov

Lopar Polone Hercog
izklicna cena 1.000 evrov

Lopar Aljaža Bedeneta
izklicna cena 1.000 evrov

Vabljeni vsi zainteresirani posamezniki, športni navdušenci, podjetja... naredili boste dobro delo in hkrati obogatili svojo steno z enim izmed petih izjemnih športnih artiklov.

Preberi več