Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Odprto prvenstvo v Radomljah tudi z Blažem Kavčičem in Nastjo Kolar


TS, 27.5.2020 12:29:00

Prvo člansko tekmovanje po več kot dvomesečnem premoru je tik pred vrati. Na Odprtem prvenstvu v Radomljah, ki se s kvalifikacijami prične že v četrtek, 28. maja, bo skupaj nastopilo 48 tekmovalcev, v moški konkurenci tudi Blaž Kavčič in Tom Kočevar Dešman, v ženski pa Nastja Kolar in Tjaša Klevišar.

V Radomljah se nam obeta cela vrsta vrhunskih teniških tekem. V moški konkurenci se je na odprto prvenstvo prijavilo 25 tenisačev, med 10, ki imajo mesto v glavnem delu turnirja že zagotovljeno, pa je tudi 1. nosilec turnirja Blaž Kavčič, sicer trenutno 288. igralec sveta. Med prijavljenimi so med drugim tudi Tino Kovačič, Gašper Bezjak, Tom Kočevar Dešman in Primož Vovk.


Tudi v ženski konkurenci je 10 igralk neposredno uvrščenih v glavni del turnirja, 13 pa si jih bo mesto v glavnem delu turnirja poizkušalo priboriti skozi kvalifikacijsko sito. Vloga 1. nosilke pripada Celjanki Nastji Kolar, ki je s 25 leti tudi najizkušenejša med prijavljenimi.


Igralo se bo na peščeni podlagi. V kvalifikacijah bodo igralci odigrali dva skrajšana niza do 4 dobljenih iger in morebitni 3. niz s t.i. match tie-breakom, v glavnem turnirju pa dva dobljena tie-break niza do 6 in morebitni 3. niz z match tie-breakom do 10.Prijavna lista članov.
Prijavna lista žensk.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.