Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

20 najboljših slovenskih teniških igralcev in igralk. 3 dni. 21 tekem.

TS, 19.5.2020 10:12:00

Spoštovani prijatelj tenisa, letošnje leto je posebno v marsičem. Priča smo velikemu pomanjkanju vrhunskih športnih dogodkov, tudi teniška igrišča so dolgo samevala, toda v glavah nekaterih najboljših slovenskih teniških igralcev je kar nekaj časa zorela ideja, ki jo bomo zdaj uresničili: prvič v zgodovini samostojne Slovenije bodo naši teniški igralci in igralke organizirali dobrodelni teniški turnir, na katerem se bodo pomerili vsi najboljši tenisači in tenisačice (ter dvojice) zadnjih let!

Turnir, poimenovan Pokal Mime Jaušovec, katerega partner je Tenis Slovenija, bo dobrodelnega značaja. Prenosi tekem naših najboljših igralcev in igralk po posebnem, skrajšanem sistemu tekmovanja, bodo na športnem programu SportKlub. Zbrana sredstva bodo namenjena Fundaciji Mime Jaušovec, naše edine zmagovalke turnirja za Grand Slam, prvakinje OP Francije v Parizu pred 43 leti.

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.