prijava_e
Novica

Odpovedanih več kot 250 tekmovanj pod okriljem Tennis Europe


TS


Pri Tennis Europe so potrdili, da je bilo odpovedanih ali prestavljenih več kot 250 tekmovanj pod okriljem Tennis Europe Junior Tour. Njihov mladinski oddelek dela na tem, da bi čim več tekmovanj prestavili na zadnjo četrtino koledarskega leta.


Odpovedana so bila tekmovanja Nations Challenge by Head in European Summer Cups, medtem ko so European Beach Tennis Championships in European Senior Championships prestavili na september oziroma oktober. Drugi datumi bodo sporočeni naknadno.

Trenutno se dogovarjajo z lokalnim organizatorjem tekmovanja Tennis Europe Junior Masters v Monte-Carlu in iščejo čim prejšnji nadomestni datum. Prav tako se usklajujejo o izvedbi tekmovanja 21 & Under invitational sočasno s turnirjem ATP 500 Hamburg Open.

S ponosom najavljajo, da ta teden pričnejo s serijo spletnih seminarjev, ki so namenjeni teniškim mladincem in njihovim staršem. Delo se nadaljuje na šoli Tennis Europe Junior, saj so v preteklih tednih že začeli z novimi moduli, ki si jih lahko pogledate na njihovi uradni spletni strani, medtem ko za čez poletje pripravljajo še več aktivnosti. Preko družbenih omrežij pa gostijo tudi posebne dejavnosti, namenjene mladim tenisačem.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.