Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Prvenstvo Vzhodne Evrope v Beogradu tudi z Jakupovićevo


TS, 13.5.2020 11:37:00

Od 15. junija dalje bo v Beogradu potekalo Prvenstvo Vzhodne Evrope, na katerem bo med drugim nastopila tudi slovenska tenisačica Dalila Jakupović. 29-letna Primorka je novico potrdila tudi na družbenih omrežjih.

V kolikor sveta v letu 2020 ne bi zatresla pandemija virusa COVID-19, bi se najboljši tenisači in tenisačice v času od 15. junija do 21. junija merili na turnirjih v Halleu, Queens’u, Berlinu in Birminghamu. Zdaj so načrti drugačni. Že nekaj časa je jasno, da teniški turnirji pod organizacijo ATP in WTA ne bodo potekali vsaj do sredine julija, kar pa ne pomeni, da bodo tenisači počivali.

Jakupovićeva bo aktivna v Beogradu

Že pred dnevi smo poročali o možnosti, da bi v bližnji prihodnosti na področju bivše Jugoslavije lahko videli tudi izvedbo t.i. Ex-Yu lige, zdaj pa je prve poteze že potegnil Srb Janko Tipsarević.

Nekdaj 8. igralec sveta bo v Beogradu skupaj s svojo teniško akademijo organiziral Prvenstvo Vzhodne Evrope, na katerem bo zagotovo nastopila tudi slovenska Fed Cup reprezentantka Dalila Jakupović. Na Instagramu Tipsarevićeve akademije je razvidno, da bosta med sodelujočimi tudi Damir Džumhur in Dušan Lajović, več informacij, vključno s seznamom nastopajočih ter sistemom tekmovanja, pa gre pričakovati v prihodnjih dneh.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.