Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Jakupovićeva po 2 mesecih znova na terenu


TS, 12.5.2020 14:19:00

Dalila Jakupović je naslednja od slovenskih predstavnic, ki se je po daljšem času vrnila na teniška igrišča. Zaradi pandemije koronavirusa je bila z igrišč odsotna dva meseca, s pripravami na morebitno nadaljevanje sezone pa je pričela v Švici.

“Zelo sem vesela, da sem se po 2 mesecih vrnila nazaj na igrišča,” je na svojem Instagram profilu zapisala Dalila Jakupović. Reprezentantka slovenske Fed Cup ekipe je preizkusila peščeno igrišče v Švici, kjer živi že 10 let.

Trenutno 231. igralka sveta, ki je leta 2018 na WTA lestvici zasedala že visoko 69. mesto in za trenutek veljala tudi za najvišje uvrščeno slovensko tenisačico, je nazadnje zaigrala na marčevskem turnirju serije Futures v mehiškem Irapuatu.

V posamični konkurenci je v 1. krogu klonila proti Španki Lari Arruabarreni, v dvojicah pa se je skupaj z domačinko Lucianno Piedro prebila do četrtfinala, kjer se je zaradi varnosti pred koronavirusom turnir zaključil za vse igralke.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.