prijava_e
Novica

Počasi se bližajo prva tekmovanja Tenis Slovenije


TS


Potem, ko je bila zimska sezona zaradi pandemije predčasno zaključena se vse bolj približuje začetek nacionalnih tekmovanj v nekoliko skrajšani in spremenjeni poletni teniški sezoni.


Teniški igralci in igralke bodo nov zagon dobili 29. maja 2020, ko se bodo začela tekmovanja pod okriljem Tenis Slovenije.

Prioriteta izvedbe tekmovanj bodo državna prvenstva, ligaška tekmovanja in mednarodna tekmovanja v Sloveniji, ob predhodnem upoštevanju vseh ukrepov in priporočil pristojnih institucij Vlade Republike Slovenije.

Za lažjo orientacijo in pripravo na tekmovanja se trenutno planira, da bodo državna prvenstva izpeljana v mesecu juniju in prvi polovici julija. Koledar tekmovanj bo v naslednjih dneh objavljen na spletni strani Tenis Slovenije.

Naj spomnimo, da so mednarodne teniške organizacije (ITF, ATP, WTA) za zdaj prekinile vse aktivnosti do 13. julija. Kako bo potekala sezona po tem datumu pa bomo, s strani pristojnih institucij, izvedeli 15. maja.

O vseh nadaljnjih informacijah vas bomo sproti obveščali. Želimo vam veliko teniških užitkov.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.