Zahvala častnega predsednika TS

TS

Dragi predsednik Andrej Slapar, podpredsednik Miran Kraševec, direktor Gregor Krušič, predsednik strokovnega sveta Marko Por, Irena Pekolj, Tea Starc, Žiga Ham. Teniška igrišča so ponovno oživela. Vsa so polna z navdušenimi tenisači. Zdaj je nekoliko lažje tudi teniškim klubom, ki preživljajo težke čase. Želim si, da bodo kmalu s turnirji pričeli tudi naši vrhunski tekmovalci. Upam, da smo iz najhujšega mimo. Od samega začetka epidemije se je Teniška zveza Slovenije s konkretnimi aktivnostmi prizadevala, da se kriza omili in prebrodi. Lepo je bilo na spletnih straneh prebrati pismo predsednika, informacije o sodelovanju TZS z OKS pri oblikovanju državnih ukrepov za pomoč športnim organizacijam in sodelovanje pri izdelavi priporočil in ukrepov za upravljalce in uporabnike teniških igrišč. V veliko pomoč je bila videokonferenca, za dvig morale pa projekt Ostani doma in bodi teniško aktiven. Posebno presenečenje je bil intervju s predsednikom ITF.

Hvala vam in bodite tako prizadevni še naprej.

Marko Umberger, častni predsednik TZS