prijava_e
Novica

Odpirajo se občine in trenažni procesi


ts


Premier Janez Janša je včeraj povedal, da vlada z današnjim dnem odpravlja splošno omejitev gibanja na občine.

V ponedeljek, 4. maja, pa sledi še postopen zagon številnih dejavnosti, ki jih bo mogoče opravljati ob upoštevanju vseh varnostnih navodil in priporočil zdravstvene stroke.


Novega sproščanja ukrepov se bodo razveselili številni športniki, saj naj bi se v ponedeljek končno lahko vrnili na treninge. Ob tem bodo omogočena tudi državna tekmovanja v individualnih športih, a brez prisotnosti gledalcev.

Z istim dnem bodo teniški navdušenci in navdušenke lahko v klubu tudi malce posedeli, saj bodo ti lahko odprli svoje terase in s tem še nadgradili svojo ponudbo.

Vse to so informacije, ki za slovenski tenis pomenijo skoraj popolno normalizacijo delovanja. Seveda, ob upoštevanju vseh navodil in priporočil za omejevanje širitve koronavirusa.

Uživajte na teniških igriščih širom Slovenije, ob tem pa uporabite nova znanja in veščine, ki ste jih pridobili v zadnjem obdobju, ko se je naše življenje močno spremenilo.


O vseh podrobnostih vas bomo ažurno obveščali.



Ekipa Tenis Slovenije
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.