prijava_e
Novica

Uspešna vrnitev na teniška igrišča


ts


Počasi se končuje prvi teden po vrnitvi na teniška igrišča. S tem smo še nekoliko prej odprli poletno sezono, vsaj za zdaj pa nam je naklonjeno tudi vreme. Verjamemo, da ste vrnitev nestrpno pričakovali in da ste v novo obdobje krenili dobro pripravljeni.

Predstavniki Tenis Slovenije smo v zadnjem tednu obiskali 26 klubov in teniških centrov, z ostalimi pa je komunikacija potekala po telefonu. Večina vas je dobro pripravljena na novonastale razmere. Ob tem vas naprošamo, da še naprej dosledno sledite navodilom in priporočilom, ki smo jih dobili, saj bo le tako naša dejavnost še naprej nemoteno potekala.

Pisarna Tenis Slovenije dela s polno paro. Ena najpomembnejših nalog pa je, da smo vaša podpora in pomoč. Verjamemo, da ste imeli v zadnjem obdobju dovolj časa, da postavite še bolj trdne temelje vašega delovanja in da ste si postavili dolgoročno strategijo oziroma perspektivo. Naj vaši cilji ne bodo zgolj kratkoročni, postavite si dolgoročne. Kje vidite vaš klub čez pet ali deset let. Dolgoročni pogled namreč izboljša vaše kratkoročne odločitve. In ne pozabite, v tem smo skupaj, tako, da nas lahko kontaktirate kadarkoli za to obstaja potreba. Z veseljem vam bomo pomagali.

Za konec pa lahko rečemo le: Tenis - koronavirus 1:0. Drugi niz je pred nami, verjamemo, da nam bo uspelo zmagati. Srečno.

Trenutno delujoča teniška igrišča najdete tukaj

Ekipa Tenis Slovenije
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.