prijava_e
Novica

Vrnili smo se na teniška igrišča


ts


Po več kot mesecu dni so širom Slovenije znova zaživela teniška igrišča. Naj še enkrat poudarimo, da je potrebno upoštevati vsa navodila ministrstva, pristojnega za zdravje, in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Vsa navodila si lahko preberete tukaj .


Drugače pa se je včeraj začel že peti teden projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa dvakrat na teden na Facebook live gosti zanimive teniške goste.


Robi Cokan svoje vaje že prikazuje na teniškem igrišču, sploh prvič pa je na igrišču potekal tudi FB Live pogovor. Tokratni gost je bil Rado Mulej , ambasador projekta Gibaj, Mladina!: “Sem velik ljubitelj tenisa. Rad imam vse športe ampak tenis je na prvem mestu. Najprej tenis, potem 14 dni nič, pa spet tenis, pa mogoče potem kaj drugega. Tenis je trenutno veliko bolj dostopen ljudem, kot je bil v mojih časih.” Rado je v svojem slogu odgovoril na številna zanimiva vprašanja, med drugim je razkril tudi sodelovanje z najboljšim slovenskim teniškim igralcem, Aljažem Bedenetom.

Celoten intervju si lahko ogledate tukaj.


V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom, Blažem Kavčičem, Kajo Juvan, Blažem Rolo, Andrejem Kraševcem, Markom Porom vam jih toplo priporočamo. Vse najdete na FB strani TS
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.