Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

25. sklop teniških vaj - trening za mlajše tekmovalce


bm, 20.4.2020 10:38:00

Vsi smo nestrpno čakali dan vrnitve na teniška igrišča. Ker treningi s košaro niso dovoljeni, je Robi Cokan za danes pripravil teniški trening za otroke z eno žogo.


🎾 1. vaja: Ogrevanje na steno
🎾 2. vaja: Tekma v ciljanju tarče
🎾 3. vaja: Udarec plus gibanje do stožca
🎾 4. vaja: Udarec in obrat za 360 stopinj
🎾 5. vaja: Učenje napadalnega udarec ob tla


Trening je kar zahteven. Če vaš otrok še ni pripravljen na izmenjave, potem lahko za vsak udarec ujamete teniško žogico in jo otroku mečete nazaj z roko (spodbudite otroka s štetjem točk, če jo odigra natančno v vaše roke). Veliko užitkov ob igri.

Vaje si lahko ogledate na FB strani TS in na youtube kanalu , kjer najdete tudi prikaz vseh dosedanjih teniških vaj.

SEVEDA NAM LAHKO POSNETKE SVOJEGA IZVAJANJA VAJ POŠLJETE ALI OBJAVITE POD VIDEO, ROBI PA VAM BO PODAL STROKOVNO MNENJE IN NASVETE KAKO TEHNIKO IZBOLJŠATI.

Med vsemi, ki nam boste poslali svoje posnetke ali slike kako vadite ter med vsemi, ki boste delili naš video s prijatelji in v komentarju označili prijatelja/prijateljico, ki bi jima določena vaja prišla prav, bo Robi v nedeljo razglasil zmagovalca žreba, ki bo prejel praktično nagrado!

Ker treningi v klubih za enkrat še niso dovoljeni, bo Robi tudi v naslednjih dneh za vas pripravil vaje, ki jih lahko izvajate doma. In ne pozabite, jutri ob 10. uri vas bodo na našem profilu čakale nove Robijeve vaje!
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.