prijava_e
Novica

Od ponedeljka 20. aprila dovoljeno igranje tenisa na teniških igriščih


ts


Lepo pozdravljeni,

z veseljem vam sporočamo dobro novico, tenis se lahko igra na teniških igriščih, a šele od ponedeljka, 20. aprila, dalje.

Zahvaljujoč našim pozivom, pomoči OKS-a in Direktorata za šport je vlada včeraj popoldan sprejela dopolnitev odloka, kjer se z namenom postopnega sproščanja ukrepov, poleg že obstoječih izjem doda nove izjeme, med drugim tudi športno-rekreativne storitve na prostem, v športnih objektih na prostem in na površinah za šport v naravi ob ohranjanju varne razdalje do drugih. Del odloka, ki se nanaša na športno-rekreativne storitve začne veljati 20. aprila 2020.

Pri opravljanju dejavnosti, ki so navedene, bo potrebno upoštevanje določil in priporočil za upravljalce teniških igrišč in teniške igralce, zato vam jih pošiljamo v prilogi

Ponovno vas prosimo, da se do določil in priporočil opredelite in nam tekom današnjega delovnega dne sporočite vaše morebitne pripombe in dopolnila.

Prav tako se upošteva vsa navodila ministrstva, pristojnega za zdravje, in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.


O vseh morebitnih spremembah vas bomo ažurno obveščali.

Lepo bodite in se vidimo na teniških igriščih.

Teniški pozdrav

Gregor Krušič, direktor
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.