Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Aktivnosti Tenis Slovenije v zvezi ponovnega zagona dejavnosti


ts, 8.4.2020 11:15:00

Spoštovani,

želeli bi vas obvestiti, da smo se na Tenis Sloveniji odgovorno odzvali na razmere povezane s pandemijo koronavirusa, ki nam vsak dan prinese nova spoznanja ter izzive.

Pridobiti smo poskusili dovoljenje s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za možnost treniranja kategoriziranih športnikov. Poleg uradnega pisma so do včeraj potekali tudi dodatni razgovori, a na žalost nismo bili uspešni, saj zaenkrat velja Odlog o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah, tako da tudi izvajanje treningov športnikov ni dovoljeno. Podrobnosti preberite tukaj .

Tenis Slovenija se poleg navedenega bori za pravice in pomoč športu s strani vlade. V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije konstruktivno pristopamo k oblikovanju in sprejemanju državnih ukrepov, ki bodo pomagali ublažiti izpad prihodkov športnih organizacij od sponzorjev in drugih podpornikov športa, članov športnih društev ter obiskovalcev športnih prireditev po epidemiji. Posebno pozornost posvečamo zahtevam, ki so povezane z društvi oziroma klubi, saj se ranljivosti zavedamo.


Predlagane ukrepe Vladi RS za normalizacijo delovanja športa po koncu epidemije si lahko preberete tukaj , ravno tako tudi vse ostale podrobnosti s strani Olimpijskega komiteja Slovenije.

Za vse dodatne informacije, predloge, želje smo vam z veseljem na voljo.

Lepo bodite in ostanite zdravi.

Pisarna Tenis Slovenije
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.