Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Danes je bila gostja teniških pogovorov Kaja Juvan


bm, 7.4.2020 10:26:00

V ponedeljek se je začel že tretji teden projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s profesionalnim teniškim trenerjem, Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa dvakrat na teden v živo gosti zanimive teniške goste.


Danes je bila gostja v Facebook pogovoru teniška igralka Kaja Juvan. Čeprav Kaja že močno pogreša tenis pa ji v teh dneh vseeno ni dolgčas: “Ne štejem dni do morebitnega začetka sezone. To bi bilo preveč žalostno. Ampak, vseeno mislim, da je to velika priložnost, da pridobim na kondicijskem delu in da se bo to poznalo.”


Prav tako ne spreglejte podrobnosti o Kajini karieri, o odnosu s trenerjem Robijem Cokanom, zaupala pa nam je tudi, kaj tako lepo diši v njeni kuhinji. Celoten intervju si lahko ogledate tukaj.


V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom in Blažem Kavčičem, vam jih toplo priporočamo.


Naslednji pogovor bo na sporedu v petek, 10. aprila, ob 12. uri, ko se nam bo pridružil Blaž Rola. Vprašanja lahko pošiljate na marketing@tenis-slovenija.si ali v zasebno sporočilo na Facebook profilu Tenis Slovenije.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.