Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

12. sklop teniških vaj - trening za mlade tekmovalce

ts, 4.4.2020 11:54:00

Za danes je Robi Cokan pripravil trening za vse tiste otroke, ki bi radi bolj resno igrali tenis. Trening je primeren tudi za starejše ali pa tiste, ki se šele spoznavajo s tenisom.

🎾 1. vaja: Met žoge v prazen prostor (forehand in backhand)
🎾 2. vaja: Gibanje do stožca brez udarca in z udarcem
🎾 3. vaja: Ustavi žogo in odigraj (nadzor nad žogo)
🎾 4. vaja: Serviraj in igraj

V primeru, da doma nimate na voljo mreže si jo lahko naredite po svoje. Naj otroci igrajo čimbolj svobodno. V teh letih jih ni potrebno omejevati. Super je, če delajo poskok, tečejo do žoge in se tam ustavijo. V primeru, da jim to ne uspe, pa je važno, da se zabavajo ob igri z loparjem in teniško žogo.

Vaje si lahko ogledate na FB strani TS in na youtube kanalu , kjer najdete tudi prikaz vseh dosedanjih teniških vaj.

Pošljete nam lahko tudi posnetke, kako izvajate vaje. Med vsemi, ki nam boste poslali svoje posnetke ali slike kako vadite ter med vsemi, ki boste delili naš video s prijatelji in v komentarju označili prijatelja/prijateljico, ki bi jima določena vaja prišla prav, bo Robi v nedeljo razglasil 5 nagrajencev, ki bodo prejeli po 1 uro treninga v COKAN Tennis Academy !

Ostanimo doma, vadimo z Robijem in naredimo vse kar je potrebno, da bomo kmalu spet na igriščih!

In ne pozabite, jutri ob 10. uri vas bodo na našem profilu čakale nove Robijeve vaje!
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.