Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Pismo predsednika TS Andreja Slaparja_Ostani doma in bodi aktiven


2.4.2020 13:39:00

Drage teniške prijateljice in prijatelji,


v tem trenutku je še vedno najbolj pomembno, da smo zdravi in da ostanemo doma. Na Tenis Sloveniji podpiramo ukrepe pristojnih institucij in vas ponovno pozivamo, da se vsi skupaj držimo pravil in usmeritev, saj bomo le tako lahko čim prej nazaj na teniških igriščih. Verjamem, da mnogi pogrešamo druženje, sprostitev in tekmovalnost na teniških igriščih, vendar pa je sedaj potrebno spoštovati navodila odgovornih.


Zavedamo se pomembnosti in odgovornosti prednostnega obravnavanja zdravja in varnosti teniške skupnosti ter splošne javnosti, zato bomo izvedljivost nadaljevanja tekmovanj temu tudi prilagodili. O vsem tem in ostalih pomembnih informacijah, vas bomo sproti obveščali. Pisarna Tenis Slovenije namreč nemoteno deluje na daljavo in smo vam na voljo za kakršnekoli informacije, nasvete, pomoč in vse ostale aktivnosti.


Z ekipo Tenis Slovenije vas vabimo, da se v nastali situaciji posvetite morebitnim nedokončanim stvarem, poglabljanju vašega znanja, izboljšanju teniške tehnike in taktike ali pa čas namenite sebi in svojim najbližjim. V teniških klubih lahko ob upoštevanju zdravstvenih ukrepov opravite tudi nujna vzdrževalna dela, se tesneje povežete s člani prek spletnih orodij na daljavo, pripravite novo strategijo, finančni in poslovni plan.


Poskrbeti je potrebno tako za psihično kot fizično pripravljenost. Zato smo s sodelavci pripravili projekt Ostani doma in bodi teniško aktiven! Želimo namreč povezati čim širši teniški svet z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom in dvakrat na teden Facebook live, kjer Anže Bašelj vodi zanimive in poučne pogovore s teniškimi strokovnjaki. Spremljajte nas na Facebook profilu in spletni strani Tenis Slovenije.


Zdravje in varnost ostajata glavni in prednostni nalogi, ko se spoprijemamo z izzivi, ki nas čakajo v teh nepredvidljivih časih. Naredili bomo vse, da se bodo tekmovanja čimprej nadaljevala, vendar ko bo to primerno in predvsem varno. Do takrat pa spoštujmo ukrepe, ostanimo doma in odgovorno zaščitimo sebe in druge.

Teniški pozdrav in ostanite zdravi.

Andrej Slapar, predsednik Tenis Slovenije
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.