prijava_e
Novica

Ostani doma in bodi teniško aktiven


ts


Tenis Slovenija je začela z drugim tednom projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa dvakrat na teden na Facebook live gosti zanimive teniške goste.

Robi Cokan, trener Kaje Juvan, je na naši Facebook strani objavil številne treninge, danes pa je bil tudi gost na FB Live pogovoru z Anžetom Bašljem. Trener Kaje Juvan je med drugim povedal: “Temu bi nekdo rekel usoda. Ko je bila Kaja stara pet ali šest let sem bil trener na teniškem kampu. Treniral sem najmlajše otroke. In kasneje smo ugotovili, da je bila med njimi tudi Kaja. Leto kasneje je prišla do mene njena mama in,” in ostalo je zgodovina.

Naj spomnimo, mednarodna teniška zveza je za zdaj prekinila vse aktivnosti do 8. junija.

Celoten intervju si lahko ogledate tukaj .

Naslednji intervju je na sporedu v petek, 3. aprila, ob 12. uri. Gost bo teniški igralec Blaž Kavčič. Vprašanja lahko pošiljate na marketing@tenis-slovenija.si.

Še enkrat pa bi vas želeli opozoriti, da je trenutno najpomembnejše zdravje, zato poskrbite zase in za svoje najbližje. Najlažje je to storiti, da ostanete doma. Tisti, ki zelo pogrešate tenis, pa spremljate naše teniške vaje ter poučne pogovore v živo na Facebook profilu Tenis Slovenije. Časa za pravi teniški trening na igrišču bo še dovolj, zato res ostanite doma.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.