prijava_e
Novica

Vsi mednarodni turnirji odpovedani do 8. junija


bm


ITF je, tako kot pred tem že ATP in WTA, podaljšal odpoved vseh teniških tekmovanj pod njihovim okriljem do 8. junija 2020. Turnirji se bodo takrat začeli pod pogojem, da se kvalifikacije ne začnejo pred tem datumom in da se razmere v zvezi koronavirusa do takrat uredijo oz. se v naslednjih tednih ne slabšajo.

Lestvice ITF so do nadaljnjega zamrzneje upoštevajoč tekme, ki so bile odigrane do prekinitve v tednu, ki se je začel 9. marca. S tem ukrepom so se uskladili z zamrznitvijo lestvic s strani ATP in WTA. Skupaj zdaj iščejo možnosti, kako najpravičneje ponovno uvesti rangiranje, ko se bodo tekmovanja nadaljevala.

Situacijo spremljajo in bodo skrbeli za sprotno obveščanje o njihovih odločitvah. Aktivnosti bodo zagnali, ko bodo obveščeni oz. prepričani, da je to varno, vsekakor pa na prvo mesto postavljajo zdravje in varnost igralcev in igralk, njihovih spremljevalnih ekip, uradnih oseb in drugih.

Francoska teniška zveza je sporočila, da bo turnir Roland Garros od 20. septembra do 4. oktobra in da bodo, odvisno od razvoja dogodkov, datum odprtja on-line platforme za akreditacije in rezervacije nastanitev v času turnirja, sporočili najkasneje do konca junija.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.