prijava_e
Novica

Tretji sklop teniški vaj - vaje za najmlajše


ts


Robi Cokan je tokrat pripravil trening za naše najmlajše. Trening je primeren tako za tiste, ki že veselo vrtijo teniške loparje kot tudi za tiste, ki bi jih morda šele radi navdušili za tenis. Seveda pa vaje lahko izvajate tudi odrasli.

Ogledate si jih lahko na naši Facebook strani


🎾 1. vaja: palačinka
🎾 2. vaja: lovljenje žoge
🎾 3. vaja: slalom med igračami in hokej
🎾 4. vaja: tunelčki

Vaje izvajajte s svojimi otroki. Pozabavajte se s pripomočki iz kuhinje ali z drugimi poljubnimi pripomočki. Otroci si lahko s svojo domišljijo sestavijo različne poligone in jih premagajo z žogico in loparjem ali celo s kuhalnico in papirnato žogico.


Vaje izvajajte tako dolgo, da jih otrok izvede dobro oziroma, dokler jih otrok želi izvajati. Seveda lahko iz vaj, po lastnem občutku, izpeljete težje ali lažje različice.

Vabljeni, da se posnamete pri izvajanju vaj in jih delite v komentar na Facebook strani. Robi bo posnetke pregledal, nato pa bo v nedeljo podal nasvete kako odpraviti napake oziroma kako še izboljšati tehniko.

Med vsemi, ki nam boste poslali svoje posnetke ali slike kako vadite ter med vsemi, ki boste delili naš video s prijatelji in v komentarju označili prijatelja/prijateljico, ki bi jima določena vaja prišla prav, bomo v nedeljo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli praktične nagrade!

Ostanimo doma, vadimo z Robijem in naredimo vse kar je potrebno, da bomo kmalu spet na igriščih!

In ne pozabite, jutri ob 10. uri vas bodo na našem profilu čakale nove Robijeve vaje
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.