prijava_e
Novica

Ostanimo doma!


ts


Dragi teniški prijatelji in prijateljice,

nekdo je nekoč zapisal: “Vse spremembe so najprej težke, vmes kaotične in na koncu krasne”. Verjemimo, da se bo tako končala tudi ta zgodba, ki jo živimo zdaj. Naj vam povemo, da smo vsak dan v mislih z vami in da smo vsi skupaj del velike teniške družine. V teh negotovih časih smo vam na voljo za pogovor, tako teniški kot tudi na osebni ravni. Naj vam povemo, da smo vam na razpolago saj pisarna Tenis Slovenije dela normalno. Vsi držimo pesti, da bodo ti prisilni ukrepi zadostovali in da bo čimprej življenje odšlo v stare tirnice, obogateno z neko novo izkušnjo.

Obveščamo vas, da sta mednarodni krovni teniški organizaciji ATP in WTA zaradi pandemije koronavirusa odpovedali vsa tekmovanja, ki so v koledarju njihovih teniških združenj, in sicer do 7. junija 2020. Do navedenega datuma so odpovedana tudi vsa mladinska tekmovanja ITF in TE ter veteranska ITF tekmovanja, vključno s svetovnim veteranskim prvenstvom za mlajše veterane. V tem obdobju bosta zamrznjeni tudi teniški lestvici FedEx ATP Rankings and WTA Rankings. Prav tako vas obveščamo, da so do nadaljnjega odpovedana tudi vsa teniška tekmovanja pod okriljem Tenis Slovenije.

Teniški klubi lahko vse aktualne objave za različne oblike finančne pomoči za premostitev nastalega krča najdete na spletni strani Tiko pro. Prav tako je že znano, da bo SID banka svoje pogoje razpisala aprila.

Pri Tenis Sloveniji razmišljamo kako vam bomo v prihajajočih časih finančno ali materialno lahko pomagali, ves čas pa smo na vezi tudi z Olimpijskim komitejem Slovenije, Ministrstvom za šport in Fundacijo za šport.

Trenutno pa je najpomembnejše zdravje, zato vas naprošamo, da svoje službene obveznosti opravljate od doma. Verjamemo, da ste s svojim znanjem in izkušnjami poskrbeli, da vaši člani ne bodo čutili teniškega pomanjkanja. Na naši Facebook strani iščemo različne načine treninga na domu in nekaj zanimivih primerov je že objavljenih. S pomočjo sodobnih komunikacijskih sredstev organizirajte skupne pogovore, ki naj ne bodo povezani samo s tenisom. Poskrbite, da bodo naši najmlajši čim lažje dočakali začetek poletne sezone. Upajmo, da se bo ta začela čimprej.

Odprti smo za vse vaše predloge in mnenja. V tem čolnu smo skupaj in ne pozabite, majhni dnevni cilji, ki jih izvajamo redno, lahko pripeljejo do izjemnih rezultatov.

Teniški pozdrav in ostanite zdravi.

Ekipa Tenis Slovenije
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.