prijava_e
Novica

Ta teden slabi nastopi naših igralk in igralcev na članskih turnirjih


bm


Na članskih turnirjih naši igralci in igralke ta teden niso imeli razlogov za veselje. V igri ostaja med dvojicami na turnirju v Irapuatu (25.000 $+H) Dalila Jakupović, ki se je s soigralko iz Japonske Miyu Kato uvrstila v polfinale. Med posameznicami je doživela še en poraz. S 7-6(4) 6-1 jo je premagala 4. nosilka, Španka Lara Arruabarerena (WTA 159). Dalila je ta teden zdrsnila na 230. mesto lestvice WTA, letos pa ostaja brez zmage med posameznicami.

V Cancunu je na turnirju ITF nastopil Matic Špec in v prvem krogu s 5-7 6-4 3-6 izgubil z Američanom Adamom El Mihdawyem.

V Monastiru sta na turnirju ITF (W15) nastopili sestri Ela Nala in Tara Katarina Milić. Ela Nala je izgubila v prvem, Tara Katarina pa v zadnjem krogu kvalifikacij.

Mike Urbanija se je preizkušal na kvalifikacijah turnirja v Poreču. Pri izidu 1-6 2-3 je predal srečanje Ukrajincu Oleksandru Ovcharenku.

V Sharm El Sheikhu je nastopil Tino Kovačič. Po zmagi v prvem krogu je nastope končal v finalu kvalifikacij
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.