Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Končujejo se FIN turnirji Lino A in B do 12 let za dečke in deklice

bm, 8.3.2020 17:15:00

V Ljubljani se končujejo finalni A in B turnirji Lino v starostni kategoriji do 12 let.

Na obeh A turnirjih so nastopili vsi najboljši, zato se je rang obeh turnirjev povišal v rang 1.

Pri dečkih sta se v finale A turnirja uvrstila prvi nosilec Luka Petrović (Sl-Lj), v polfinalu je s 3-6 7-5 6-2 premagal Maksima Despotovića (TK-CC) in tretji nosilec Svit Suljić (Tabre), ki je s 6-2 4-6 7-5 presenetil drugo postavljenega Žigo Šeška (AsLit) (na fotografiji).Fin Lino 12 A Šeško Žiga polfinalist_525

V B turnirju dečkov se bosta za naslov zmagovalca potegovala Nal Zorko (MaxLj) in Jakob Cikajlo (Radomlje). Zorko je v polfinalu premagal Žigo Fonoviča (ŽtkMb), Cikajlo je bil boljši od Martina Kolariča (Pvald).

V A turnirju deklic sta finalistki prva nosilka Ela Plošnik (Tr-Kr) in Beti Jazbec-Butina (ŽtkMb). Plošnikova je v polfinalu s 6-3 2-6 6-0 premagala Aljo Senica (ŽtkMb), Butina Jazbečeva je bila s 6-2 6-0 boljša od Sare Mihelčič (Bo-Bi).

FIN Lino 12 A polfinalistki Alja Senica desno in

Na fotografiji: Sara Mihelčič in Alja Senica

Končan je že B turnir deklic. Zmagala je Neli Češek (Ol-Lj). V finalu je s 6-2 6-4 premagala Melani Berk (Krmelj). Češkova je v polfinalu premagala Uno Grubešič, Berkova je bila boljša od Karoline Semenič.

FIN Lino 12 B Ljubljana finalistki deklice B Češek

Na fotografiji: Žiga Fonovič, Martin Kolarič, Melani Berk in Neli Sešek

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.