prijava_e
Novica

Končujejo se FIN turnirji Lino A in B do 12 let za dečke in deklice


bm


V Ljubljani se končujejo finalni A in B turnirji Lino v starostni kategoriji do 12 let.

Na obeh A turnirjih so nastopili vsi najboljši, zato se je rang obeh turnirjev povišal v rang 1.

Pri dečkih sta se v finale A turnirja uvrstila prvi nosilec Luka Petrović (Sl-Lj), v polfinalu je s 3-6 7-5 6-2 premagal Maksima Despotovića (TK-CC) in tretji nosilec Svit Suljić (Tabre), ki je s 6-2 4-6 7-5 presenetil drugo postavljenega Žigo Šeška (AsLit) (na fotografiji).Fin Lino 12 A Šeško Žiga polfinalist_525

V B turnirju dečkov se bosta za naslov zmagovalca potegovala Nal Zorko (MaxLj) in Jakob Cikajlo (Radomlje). Zorko je v polfinalu premagal Žigo Fonoviča (ŽtkMb), Cikajlo je bil boljši od Martina Kolariča (Pvald).

V A turnirju deklic sta finalistki prva nosilka Ela Plošnik (Tr-Kr) in Beti Jazbec-Butina (ŽtkMb). Plošnikova je v polfinalu s 6-3 2-6 6-0 premagala Aljo Senica (ŽtkMb), Butina Jazbečeva je bila s 6-2 6-0 boljša od Sare Mihelčič (Bo-Bi).


FIN Lino 12 A polfinalistki Alja Senica desno in


Na fotografiji: Sara Mihelčič in Alja Senica 


Končan je že B turnir deklic. Zmagala je Neli Češek (Ol-Lj). V finalu je s 6-2 6-4 premagala Melani Berk (Krmelj). Češkova je v polfinalu premagala Uno Grubešič, Berkova je bila boljša od Karoline Semenič.


 


FIN Lino 12 B Ljubljana finalistki deklice B Češek


Na fotografiji: Žiga Fonovič, Martin Kolarič, Melani Berk in Neli Sešek 

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.