prijava_e
Novica

Finalista lige do 16 let sta ekipi ŽTK Maribor in TK Spin Medvode


bm


V Mariboru sta se v prvem polfinalu merili ekipi ŽTK Maribor in TK Center Court. Slavili so Mariborčani, ki so bili boljši s 5-2. Za ŽTK so zmagali Jan Kobierski, Žiga Švec, Pia Petelinšek, Lija Mumlek in dvojica Kobierski Petelinšek, za TK CC so bili uspešni Marko Požonec ter dvojica Matic Hribar in Katarina Janković. 


V Medvodah sta igrali ekipi TK Medvode in TK Triglav Kranj. Tesen obračun so dobili domačini z rezultatom 4-3. Medvodčani so dobili vse štiri posamične obračune, Triglavani oba obračuna dvojic. Točke za Medvode so osvojili Job Japelj, Vanja Joksovič, Mario Španić in Pia Marija Rebec, za goste iz Kranja sta bili uspešni dvojici Jaka Golob/Tajda Zalokar in Max Stollecker/Lana Egart.


V nedeljski finale, ki se bo igral v Mariboru sta se uvrstili ekipi ŽTK Maribor in TK Medvode.


Finalni obračun se bodo začel ob 10. uri.


Vabljeni ! 


Začela se je liga do 16 let


Ljubljana, 6.3.2020


S četrtfinalnim obračunom med ekipama Triglav Kranj in LTA Ljubljana so se začela letošnja ligaška tekmovanja.

Prva je na sporedu liga do 16 let v kateri nastopajo mešane ekipe fantov in deklet. Liga se igra po skrajšanem turnirskem sistemu. Igrajo se tri posamične tekme fantov, dve posamični tekmi deklet in dve tekmi mešanih dvojic.

Obetajo se zanimivi obračuni in takšen je bil tudi uvodni v katerem je zmagovalca odločila zadnja, sedma tekma mešanih dvojic.

Po posamičnih obračunih so s 3-2 vodili igralci in igralke LTA. Zmage za Ljubljančane so dosegli Nejc Škorjanc, Mik Mikovič in Nika Završki, za goste sta bila uspešna Jan Bukovec in Tajda Zalokar. Max Stollecker in Tajda Zalokar sta izid poravnala na 3-3, v odločilnem srečanju pa sta Jaka Golob in Lana Egart s 6-2 6-3 premagala Nejca Škorjanca in Tito Veronico Jurak.



Triglav Kranj 16 let 2020_400

Liga Športplus 16 let 2020_400

 

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.