prijava_e
Novica

Ana Tara Praček, Lija Mumlek, Pia Petelinšek, Nala Kovačič, Maribel Križaj in Luka Videnovič v tretji krog turnirja TE 14 v Avstriji





Na turnirju Tennis Europe do 14 let v avstrijskem Bad Waltersdorfu sta v prvem krogu glavnega turnirja zmagala Marko Požonec in Lija Mumlek. Izgubila sta Nal Sok in Lara Flerin, ostali naši igralci in igralke so bili v prvem krogu prosti. V drugem je bil nato uspešen Luka Videnovič, ki je s 6-1 6-3 premagal domačega povabljenca Felixa Morija, izgubili so Paolo Angeli, Luka Albreht, Marko Požonec in Matic Hribar.

Precej uspešnejše so bile deklice saj so v tretji krog napredovale Ana Tara Praček, ki je s 7-5 6-4 izločila Nemko Amelie Justine Hejtmanek, Maribel Križaj je s 6-2 7-6(3) premagala povabljenko Sabrino Oswald, Lija Mumlek s 6-3 1-6 6-0 osmo nosilko Rusinjo Evo Kryuchovo, Nala Kovačič je s 6-4 6-4 domov poslala Avstrijko Laro Rundl, Pia Petelinšek pa je s 6-4 2-6 7-6(2) odpravila še eno domačo povabljenko Emmo Leitner.

Uspešno so začeli naši predstavniki tudi v konkurenci dvojic. V četrtfinale so se uvrstili Nala Kovačič in Pia Petelinšek, Lija Mumlek, Eva Cikajlo, Matic Hribar, Marko Požonec in Luka Videnovič.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.