Vid Mohar, Julija Bogatin in Mark Bečirovič Novak zmagovalci OP Odmev A in B

V Kranju se je končalo OP Odmev v starostni kategoriji do 14 let za dečke, ki so nastopali v A turnirju. Prvo mesto je osvojil Vid Mohar (Grosuplje), ki je finale dobil brez boja, saj mu je Nal Sok (Tc-Lj) zaradi poškodbe srečanje predal. Za Vida je to tretji naslov na turnirjih TS do 14 let, potem, ko je v letošnji sezoni že zmagal tudi v Mengšu in Celju.

B turnir dečkov, ki se je odvijal v organizaciji ŽTK Maribor je osvojil domačin Mark Novak Bečirovič. V finalu je s 6-2 6-0 premagal Liama Lugariča (TK_SB).

OP Odmev 14 ŽTK Maribor finalista B turnirja Mark

Mark Bečirovič Novak in Liam Lugarič

Deklice so igrale v Celju. Slavila je prva nosilka Julija Bogatin (LukaKP). V finalu je z 1-6 6-2 6-3 premagala drugo nosilko Zalo Vnuk (TKTal). Bogatinova, četrta igralka lestvice TS, se je veselila prve zmage na turnirjih TS do katere se je dokopala v tretjem letošnjem poskusu. Dvakrat je namreč letos finalni obračun izgubila.

Zala Vnuk in Julija Bogatin