prijava_e
Novica

Vid Mohar, Julija Bogatin in Mark Bečirovič Novak zmagovalci OP Odmev A in B


bm


V Kranju se je končalo OP Odmev v starostni kategoriji do 14 let za dečke, ki so nastopali v A turnirju. Prvo mesto je osvojil Vid Mohar (Grosuplje), ki je finale dobil brez boja, saj mu je Nal Sok (Tc-Lj) zaradi poškodbe srečanje predal. Za Vida je to tretji naslov na turnirjih TS do 14 let, potem, ko je v letošnji sezoni že zmagal tudi v Mengšu in Celju.


B turnir dečkov, ki se je odvijal v organizaciji ŽTK Maribor je osvojil domačin Mark Novak Bečirovič. V finalu je s 6-2 6-0 premagal Liama Lugariča (TK_SB).


OP Odmev 14 ŽTK Maribor finalista B turnirja Mark


Mark Bečirovič Novak in Liam Lugarič


 


Deklice so igrale v Celju. Slavila je prva nosilka Julija Bogatin (LukaKP). V finalu je z 1-6 6-2 6-3 premagala drugo nosilko Zalo Vnuk (TKTal). Bogatinova, četrta igralka lestvice TS, se je veselila prve zmage na turnirjih TS do katere se je dokopala v tretjem letošnjem poskusu. Dvakrat je namreč letos finalni obračun izgubila.


 


Zala Vnuk in Julija Bogatin

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.