prijava_e
Novica

Ta konec tedna v Ljubljani, Kranju, Celju, Mariboru in Mengšu OP Odmev do 14 let ter OP Diners za člane in članice


bm


Ta konec tedna člani in članice nastopajo na OP Diners v Mengšu in Ljubljani.

Pri članih je prijavljenih 23 igralcev, prvi nosilec je osmi igralec lestvice TS Gašper Bezjak. V četrtfinale sta se poleg nosilcev uvrstila nepostavljena Nejc Škorjanc, ki je s 4-6 7-5 7-6(4) premagal osmega nosilca Lukasa Tristana Nickela Koželja in Tilen Kovač, kateremu je tekmo drugega kroga predal drugi nosilec Matic Dimic. Četrtfinalisti so še Gašper Bezjak, Bor Artnak, Primož Vovk, Klemen Tašner, Jošt Plestenjak in Marino Kegl.

Pri članicah nastopa 10 igralk, prva nosilka je Tina Kristina Godec(AsLit), ki na lestvici TS zaseda 8. mesto. V polfinale so se poleg Godčeve uvrstile Katrin Kostanjšek (Maja), Nina Pliberšek (Ptuj) in Meta Marenk (Tr-Kr).

Na turnirju do 14 let deklice v A turnirju igrajo v Kranju. Prijavljenih je 33 igralk, mesto prve nosilke pripada 4. igralki lestvice TS Juliji Bogatin. Poleg Bogatinove so četrtfinalistke Beti Jazbec Butina, Karin Dirnbek, Kaja Najzer, Eva Zalokar, Nika Perić, Tara Tekavec in Zala Vnuk.

Dečki v A turnirju igrajo v Celju. Prijavljenih je 45 igralcev. V petek so bile odigrane kvalifikacije iz katerih so se v glavni turnir uvrstili Tai Saule Filipčič, Maksim Despotovič, Jure Šiftar, Anže Pajer Stanić, Lasse Gajšek Zajc, Jure Božič, Nejc Peterlin in Matic Kolman. Prvi nosilec glavnega turnirja je 4. igralec lestvice TS Matic Hribar.

V četrtfinalu bodo nastopili Matic Hribar, Lukas Marjanovič, Nal Sok, Miha Bajželj, Mark Bernard, Blaž Šteblaj, Rok Koblar in Vid Mohar.

V B turnirju dečki nastopajo v Mariboru. V žrebu je 20 igralcev, četrtfinalisti so Urban Hrastnik, Mark Novak Bečirovič, Sergiy Malchenko, Gal Slamič, Luka Marinšek, Jan Vodnik, Liam Lugarič in Jakob Javornik Rener.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.