prijava_e
Novica

Člani in članice na turnirjih ITF v Grčiji in Turčiji; Tina Cvetkovič v glavni turnir, izpadel Anže Arh


bm


Na turnirjih ITF v Grčiji in Turčiji nastopajo Matjaž Jurman in Maj Tomac v Heraklionu (M15), v Antalyi pa Anže Arh, Tina Cvetkovič, Nina Potočnik, Pia Lovrič in Manca Pislak.

V Heraklionu je v kvalifikacijah nastopil Tomac in v uvodnem srečanju s 5-7 1-6 izgubil s Črnogorcem Igorjem Saveljićem. Med dvojicami sta se z Matjažem Jurmanom uvrstila v četrtfinale.

V Antalyi je Tina Cvetkovič zabeležila dve zmagi v kvalifikacijah in se uvrstila v glavni turnir, kjer so že Pislakova, Lovričeva in Potočnikova. Izgubil je Anže Arh, katerega je v drugem krogu kvalifikacij s 3-6 6-2 10-7 izločil Romun Bogdan Ionut Apostol.

Vse štiri naše igralke bodo nastopile v sredo. V slovenskem obračunu se bosta pomerili Tina Cvetkovič in Manca Pislak, Pia Lovrič bo igrala z nemško kvalifikantko Anno Gabric, druga nosilka Nina Potočnik pa z nizozemsko povabljenko Sem Wensveen.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.